Handelsbetingelser

Når du handler med HuskHaven.dk bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

Priser
Alle priser er med mindre andet er angivet vist i Danske kroner inkl. 25% moms. Der tages forbehold for fejl, og vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, hvis prisen er fejlagtig angivet.

Prismatch funktion
På udvalgte kategorier kan man anmode om prismatch. Dette skal ikke forstås som en garanti om prismatch. Det er udelukkende en forespørgsel. Vi kan derfor til enhver tid godkende eller afvise anmodningen. I vores prismatch funktion kan man anmode om en pris der er 2% lavere end den billigst fundne pris på nettet. I denne pris skal der medtages eventuelle fragtomkostninger.

Betaling
De kontooplysninger køber indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er køber og NETS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om køber. Ved køb med kreditkort trækker vi først beløbet fra købers konto, når varen afgår fra HuskHaven.dk eller vores leverandører.

ViaBill betaling
Med ViaBill kan du i stedet for at betale det fulde beløb vælge at betale med et fast beløb hver måned. Du får stadig leveret varerne med det samme og der er ingen renter og gebyrer på, så længe beløbet er under 2.000 kr. For at gøre brug af ViaBill som betalingsmetode skal du være over 18 år, have et dansk CPR nummer og have en dansk registreret adresse. Du accepterer samtidig, at ViaBill kreditvurderer dig inden godkendelse af købet.

Du kan låne op til 2000,- uden renter og gebyrer. Du betaler et fast afdrag hver måned i op til 24 måneder. Du kan også låne op til 10.000 kr. til almindelig markedsrente. Læs mere om ViaBills ved at klikke her. Du kan også læse ViaBills handelsbetingelser ved at klikke her.

Levering
Der kan laves specielle ønsker til levering ved at udfylde feltet “Bemærkninger” ved ordrens indgåelse, men som udgangspunkt leveres varerne til hoveddøren. Ved større varer leveres der som udgangspunkt til kantstenen. Specielle ønsker til levering kan dog ikke forventes overholdt, da det er op til den enkelte fragtmand, om ønsket vil efterkommes. Da fragten varetages af 3. part, kan vi derfor ikke sikre, at eventuelle ønsker kan overholdes. Ønsker du, at varerne stilles på adressen, hvis du ikke er hjemme, så skrives dette ligeledes i feltet “Bemærkninger”, når du laver en ordre. Her gælder det, at det er på egen risiko, at varerne stilles på adressen uden opsyn. Husk Haven dækker derfor ikke, hvis varerne bliver stjålet fra adressen. Her henvises der i stedet til din private forsikring.

Leveringstid
Levering sker i løbet af 2-7 arbejdsdage. Levering sker i visse tilfælde direkte fra vores leverandører, hvorfor køber kan opleve, at der leveres i flere omgange fra forskellige leverandører.  Såfremt der skulle forekomme forsinkelser, som HuskHaven.dk er vidende om, vil køber få besked på email hurtigst muligt.

Enkelte varer er bestillingsvarer og her kan der forekomme en leveringstid på op til 6 uger. Det gælder fx vores OutStanding Udekøkkener.

Leveringsomkostninger
Alle ordrer, med undtagelse af “Hegn & låger”, leveres fragtfrit til brofaste øer. For “Hegn & låger” betaler man et fast fragtbeløb på 249 kr. Ønsker du levering til en ikke brofast ø, bedes du kontakte os på forhånd. Prisen for levering til din adresse vil herefter blive oplyst.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

Reklamation
Køber er beskyttet under den almindelige forbrugerlov, der sikrer to års reklamationsret.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
HuskHaven.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for HuskHaven.dk’s kontrol. Herunder f.eks. naturkatastrofer, krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

HuskHaven.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Meddeler køber inden 14 dage efter levering HuskHaven.dk, at køber har fortrudt sit køb, kan de købte varer tilbageleveres til HuskHaven.dk og pengene kræves tilbage. Læs i denne forbindelse afsnittet om returvarer nedenfor.

Returvarer
Inden returnering bedes du kontakte HuskHaven.dk for at få angivet returadresse, da denne kan variere fra ordre til ordre. Du kan kontakte HuskHaven.dk på info@huskhaven.dk eller på telefon (+45) 26 79 88 69. Husk at oplyse dit ordrenummer i forbindelse med din henvendelse. Når varen er modtaget i original og ubrugt stand,  returneres det fulde beløb for varen. Varer der returneres på efterkrav eller uden forudgående aftale med HuskHaven.dk nægtes modtagelse. Ved returnering har du selv ansvaret for at finde et fragtfirma. Varerne skal om muligt tilbageleveres i ubrudt emballage og forsvarligt emballeret. Der skal desuden vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen eller oplyses ordrenummer, så det er muligt for os at spore ordren.

Køber afholder selv returomkostninger eller leverer på anvist returadresse. HuskHaven.dk tilbagebetaler de modtagne beløb senest 5 hverdage efter de returnerede varer er modtaget i ubrugt og ubeskadiget stand.

Vær særligt opmærksom på…
– Vandfontæner skal pakkes væk om vinteren og opbevares forsvarligt. Selv om en fontæne er tømt for vand, så kan regnen fylde dem igen, og ved frost give revnedannelse. Dette er ikke en reklamation.
– Trævarer er et naturmateriale, der kan slå revner ved montering. Med mindre det har en betydning for varens anvendelse, så er dette ikke en reklamation.
– Terrazzo er et produkt, der falmer i solen. Brug terrazzofarve og forsegler til at beholde den mørke farve på din figur.
– Støbejern er et materiale, der ruster med tiden. Du kan behandle støbejern med olie for at forlænge holdbarheden.

Kontaktoplysninger
HuskHaven.dk

Ejer:
Maskinudstyr ApS
Industrivej 25
3320 Skævinge
CVR/SE nr: 38069357
Telefon: 70 20 40 49
Email: info@huskhaven.dk