Vores terrasse kategori favner bredt og indeholder blandt andet havefigurer, terrassevarmere, havemøbler, anretterborde, blomsterkasser, fuglehuse og biopejse.
Anretterbordmed2plader-20
BasicBordbnkestilrk-20
BasicBordbnkestmedryglnilrk-20
FirkantetBordbnkest-20

Bord-/Bænkesæt - praktisk og hyggeligt

 Lad det klassiske bord-/bænkesæt i træ danne rammen om mange dejlige stunder i haven eller på terrassen. Sættet er ideelt til den moderne familie, hvor der skal være plads til mange; venner, naboer, familiebesøg - vælg mellem det runde, kvadratiske, traditionelle eller med ekstra længde.

Fordelen ved et bord-/bænkesæt er nemlig, at man slipper for at bekymre sig om pladsmangel - samt om løse havemøbler, der roder og vælter i vinden. Et bord-/bænkesæt står uændret året rundt og kan med fordel "pyntes" lidt op med hynder, puder og tæpper til de kuldskære og sarte. 

 Holdbar kvalitet

Bænksættet er robust og holdbart udført i massivt træ. Design og materialer blender flot ind i omgivelserne, og med regelmæssig behandling med træbeskyttelse kan bordet stå ude hele året rundt.

 

Cafbordbnkestgrbrunetrygln-20

Cafésæt - kantet og skarpt design

Det kantede, rå stel står helt skarpt til de rå planker. Her er der virkelig kredset for detaljerne, så rammerne er sikret, når du vil dække et lækkert bord og nyde en stille stund.

Med et kompakt cafésæt får du plads til mere på terrassen. Indret eksempelvis to forskellige siddepladser på samme terrase, således slipper du for at flytte havemøblerne efter solen. Ved større selskaber kan du let sætte dine havemøbler i forlængelse af hinanden. 

Kvalitet og vedligehold

Plankerne bør behandles med en god træbeskyttelse. Dette sikrer lang holdbarhed på trods af vejr og vind, når bord og bænke står ude hele året. Træbeskyttelse fås i et bredt udvalg af farver, så du kan tilpasse dit møbelsæt til husets og havens øvrige stil.

Terrazzo221havefigurH58cm-20
Terrazzo60havefigurH59cm-20
Terrazzo315havefigurH88cm-20
Skulptur. havefigur i sort terrazzo
Abstrakt havefigur
Terrazzo skulptur til haven
Terrazzo figur - kvinde
Mor - Barn skulptur
Mor - Barn skulptur
Haveskulptur kærlighed
Gallerisjleterrazzomedium-20
Terrazzofarvetilhavefigur-20
Gallerisjleterrazzosmall-20
Gasfakkel
overtræk nova led
BordsttilNOVALED-20
LuksusterrassevarmerGasRustfri-20
CylinderformetterrassevarmerPOLOPLUS-20
Elegantterrassevarmergas-20
TerrassevarmerPRO-20
LuksusterrassevarmerGasSort-20
Overtræk til terrassevarmer
TerrassevarmerEcoline2x2kW-20
1-48 of 84