Blomsterkasser er blandt vores mest populære produkter. Vi har samlet et lille udvalg, som vi arbejder på at forbedre. Vi kan dog allerede nu tilbyde nogle forskellige løsninger. Det kan være en blomsterkasse i zink eller træ. Med eller uden stålkanter eller hjul? Der er forskellige muligheder, der alle gør din have smukkere. Se større udvalg under Højbede og plantekasser
Blomsterkassesortmalet-20
BloomsEasyplantblomsterpotte-20

EasyPlant - det komplette sæt med alle 5 dele. EasyPlant indeholder potte, drivhus, holder, låg samt sneglering til planter, der ikke kan tåle frost.  Det gør det nemmere at håndtere planter og sparer en masse arbejdstimer og hårdt arbejde for den enkelte haveejer.

EasyPlant kan graves ned i huller i haven og bruges flere år i træk. Den kan også anvendes i krukker på terrassen, altanen eller udestuen. Ved brug af EasyPlant-potten er det muligt at flytte rundt på sine planter, uden at plantens rødder eller knolde tager skade.

Fordelen ved at anvende EasyPlant er, at der forsvinder en stor mængde arbejde i forhold til at plante til forspiring, udplantning, opbindingen af planterne i forårs- og sommermånederne, samt at snegleringen gør, at snegle har svært ved at komme ind til planten. Derudover forsvinder arbejdsgangene med at grave planten op, vaske knoldene samt tørring af knolden, før de lægges til vinteropbevaring. Ved at planteknolde forbliver i EasyPlant gennem hele sæsonen og i vinteropbevaringen, skades de ikke, og bakterier og svampe har svært ved at angribe knolden i vinteropbevaringen, som de ellers kan blive ved en opgravning.

2 vare(r)