Texas Premium 4675W

Ikke på lager

Høj komfort og opsamling, bagudkast, bioklip og sideudkast.

2.621,00 DKK
Produktbeskrivelse

Detaljer

Produktbeskrivelse Premium 4675W


Den innovative PREMIUM serie fra TEXAS er plæneklippere udviklet specielt til den kræsne brugers behov.

Alle PREMIUM modeller har lidt ekstra af det hele: Specifikationerne er i top, smarte features og komfort en selvfølge, udstyret med de bedste motorer.

Alle modeller har ligeledes store baghjul, komfortstyr, central højdejustering, vaskestuds og 4-1 funktion: Opsamling, bagudkast, bioklip og sideudkast.

Du får samtidig et flot og professionelt resultat med den integrerede græskam foran skjoldet, der trækker baner i græsset imens du klipper.

Denne model har kun 3 hjul, som gør at plæneklipperen vender på stedet og fjerner alle problemer ved at holde plænen i frugthaver og prydhaver. Du kan nemt manøvrere rundt om træer, blomsterbede o.l. uden at skulle vride i styret på plæneklipperen.
Forhjulet kan let låses til kun at køre ligeud, eller man kan lade det dreje frit for optimal manøvreevne.

Designet er skabt fra bunden og giver et nyt og smart udseende og de nye klippeskjold på 46 cm er alle udformet til at sikre en endnu bedre opsamlingsevne for alle græstyper.
I stedet for det klassiske 2-delte styr får man på PREMIUM modellerne også et nyt type styr med fri passage mellem styrrørene, så den store opsamlerkasse let kan løftes op imellem styret, hvilket gør tømning lettere.

Premium 4675W er udstyret med den nye V-serie af motorer fra TEXAS og her med 139 cc motor. Plæneklipperen er en skub-model og har en klippebredde på 46 cm.

Modellen har et stort håndtag til højdejustering, så klippehøjden hurtigt og nemt kan justeres i 6 forskellige positioner fra 28-75 mm.

Plæneklipperen leveres uden olie!

Texas anbefaler at bruge blyfri 98/100 benzin (også kaldet E5) på alle vores benzinmotorer - 2-takt såvel som 4-takt, selvom betjeningsvejledningen siger blyfri 95 benzin.
Dette skyldes, at der fra 1. januar 2020 blandes 10% bioethanol i 95-benzinen (E10) mod tidligere 5% og den større mængde bioethanol tiltrækker kondens/vand over tid og forkorter holdbarheden af benzinen, hvilket kan give en dårligere forbrænding og startproblemer.
 
 
 

Specifikationer


 
Motorspecifikationer
Motorproducent : Texas
Motor model : TG470V
Motortype : 4-takt
Slagvolumen : 139 cc
Tankvolumen : 1 liter
Ydelse : 2,3 kW v. 2900 omdr. / min.
Støj : 96 dB
Luftfilter : Papir
Cylinder antal : 1
Starter : Rekyl
 
Tank
Motorolie : SAE 30
Brændstof : Blyfri benzin
Motorolie kapacitet : 0,6 liter
 
Redskab
Bioklip : Ja
Sideudkaster : Ja
 
Styr
Styr : Justerbart
 
Funktioner
Klippebredde : 46 cm
Bagudkast : Ja
Højdejustering : Central
Kniv : Metal
Højderegulering : 6 positioner
 
Dæk & hjul
Hjulstørrelse for : 7''
Hjulstørrelse bag : 11''
 
Udstyr
Opsamlervolumen : 60 liter
 
Dimensioner
Nettovægt : 30 kg